Survivor – cum să trăiești cu mai puțin…

O emisiune, ca toate cele din România, plecată dintr-o idee de peste ocean în care profesionalismul, rușinea și simțul penibilului rămân acasă, în geanta aia micuță de la LV luată mai ieftin pentru că știi un băiat. Disperarea emisiunilor TV Românești a ajuns la un apogeu, dintr-o emisiune cu potențial amuzant s-a ajuns la un cringe media în care au fost ,,răpite” vedetele noastre, valorile și pietrele de temelie ale culturii Românești.

Personajele, parcă conturate în operele unui Caragiale modern cu un mic fetish pentru pokemoni și probleme în familie, ne arată că și astăzi cu toată tehnologia pe care o avem la degetul mic mai există persoane care respectă vechile înțelegeri, ”doar popa trebuie să fie cult”.

Personajele deja le știți, altfel nu ați fi gustat din această scriere. Organizatorii acestei emisiuni de un interes internațional și cu un rating ce abia îl atingea OTV-ul în vremurile de aur în care producătorul era băgat într-un tomberon de către un alt cetățean respectabil și onest al acestei țări, au decis să pună la încercare nu doar aptitudinile fizice ale concurenților ci și, într-un plan secund, lupta acerba între manele și trapanele, iar ca reprezentați ai acestor două genuri muzicale îi avem pe Jador și Zanni, unul mai deosebit decât celălalt. Pe lângă calitățile muzicale, aceștia au demonstrat prin numeroasele apariții televizate că posedă și calități oratorice plus un limbaj bogat și un vocabular net superior ,,plebei,,.

Anunțuri publicitare


Categorii:Blogging

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: